maandag 16 maart 2009

Dag Oma!


Nadat in oktober Bart zijn opa is overleden, is gisterochtend ook zijn oma overleden (ditmaal van moeders zijde). 3 maanden lang wist ze dat ze ziek was.

Toen Bart 6 weken geleden wegging, heeft ze hem beloofd te wachten. Daar heeft Bart haar aan gehouden. Dinsdagavond heb ik Bart opgehaald in Rotterdam en woensdag zijn we naar Enschede gereden. "Wat heb ik de afgelopen weken veel aan jou gedacht mijn jongen" was haar reactie. Ze was nog op maar hing veel op de bank. Oma was op. Ze heeft voor Bart nog een paar pakken met rijstepap en griesmeel mee laten nemen, die staan nu bij ons in de kast. Omdat hij die zo lekker vind. : en dat vergeet oma niet hoor jongen".

Zaterdag is ook Bart zijn tante met man en kinderen weer teruggekeerd in het land en toen vond ze het best. zaterdagavond heeft ze met man en beide dochters nog aan tafel gegeten (gezellig he zo ouderwets met zijn 4-tjes) en om 05.00 is ze overleden. Ze ligt er rustig bij. Iedereen om haar heen, alles geregeld en tijd om uit te rusten.
Dag lieve oma, rust maar lekker uit. Je hebt het verdient.

4 opmerkingen:

Simone zei

Zo te lezen is alles in vrede gegaan. Mooi hoor! Mooi stukje!

allemaal sterkte met het verlies.

MissNonsens zei

Heel veel sterkte met dit verlies!

Smitsky zei

Sterkte!! Niet makkelijk. Wat fijn dat Bart nog bij haar is geweest!

Blondie Power zei

Gecondoleerd. Fijn dat ze op iedereen heeft kunnen wachten!