zondag 15 juni 2008

Wat een heerlijke dag !



6 juni 2008 zijn we dan eindelijk getrouwd. Na anderhalf jaar voorbereiden, was de grote dag nu dan toch echt aangebroken. ’s Ochtends vroeg liepen de wekkers af en kon de grote dag beginnen. Om 10.00 is Bart me komen halen en zijn we in een schitterende Bel Air uit ’57 naar Schokland gereden. Daar hebben we eerst foto’s gemaakt en zijn daarna nog even naar de vuurplaat gereden om alle gasten de gelegenheid te geven ook aan te komen (en ons dan niet gelijk te spotten).

Rond 14.00 kwamen we aan op het eiland. Een hele bult mensen stond ons daar al op te wachten. Dat was zo gaaf om te zien. Daarna met zijn allen het kerkje in en toen kon de plechtigheid dan echt beginnen. We zijn begonnen met het aansteken van een kaars voor papa en dat was natuurlijk janken, maar ben wel blij dat we het op deze manier gedaan hebben. Meta heeft vervolgens een hele leuke en ontspannen speech gehouden en we hebben een super mini blokfluit concert gehad van Danielle. Ze heeft ‘lang zullen ze leven’ voor ons gespeeld en dat was voor ons een grote verrassing.

Na de plechtigheid handen schudden, feliciteren, koffie (thee) en taart. Om 17.30 zijn we met de daggasten een rondrit gaan maken over het eiland en hebben we op de oude haven getoost met champagne en de laatste foto’s gemaakt. Daarna gezellig met zijn allen wat gaan eten en om 20.00 zijn we naar Ens gereden om Cars op te halen. Die hebben ons met een heel stel Amerikaanse auto’s begeleid naar Schokland en daar hebben we een super gezellig feestje gebouwd. Lekker gedanst, veel te veel mensen natuurlijk weer niet gesproken en ontzettend genoten.

Om 24.00 zijn we opgehaald in een schitterende witte limousine, lampjes, champagne, volop water (gelukkig, we waren nog al dorstig) en een chauffeur die zelf ook een Mustang heeft, hoe zoeken ze het uit. We zijn op ons gemak naar Emmeloord gereden en daar hebben Bart en ik de nacht in het Voorhuys doorgebracht. Een heerlijke kamer, waar we lekker lang konden blijven, dus we hebben het er van genomen. De volgende dag lekker samen geluncht en daarna naar huis om met een aantal mensen nog een kleine after party te houden in onze achtertuin. BBQ erbij en alles was in orde. Het was een mega lange dag, maar wat heb ik genoten. Ik heb me prima vermaakt en naar wat ik hoor de rest ook.

Zaterdagavond hebben Bart en ik alle peper&zout stellen bekeken (37) en alle kaarten gelezen, geld geteld en tot 03.00 ’s nachts de foto’s bekeken. We waren ietwat gesloopt, maar het was super.

Om een beetje bij te komen zijn we woensdag samen lekker vertrokken naar Odoorn (Drenthe). Daar een hotelletje geboekt en lekker samen een hoop leuke dingen gedaan. (Ellert en Brammert, het Veen museum, het Hunebeddencentrum, heerlijk uit eten geweest en natuurlijk ook voetbal gekeken.). Maar helaas, mijn vrije dagen zitten er al weer bijna op. Dus nu weer lekker thuis en nog even de laatste dagen lekker bijkomen en dan gaan we dinsdag weer Back to Reality.

3 opmerkingen:

Smitsky zei

Jullie hadden er ook nog eens prachtig weer bij! Lijkt me trouwens te gek dat jullie vanaf Ens zijn begeleid door een stel amerikaanse auto's.

Geniet er nog een paar dagen van. Onee, dat zeg ik verkeerd. Jullie moeten er altijd van genieten, dat jullie getrouwd zijn ;)

Blondie Power zei

Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Ennuhhh Ellert & Brammert, de grote boze reuzen van Drenthe!!!

The world according to El zei

Het was prachtig, wij hebben in ieder geval genoten