zondag 15 februari 2009

Medisch Centrum West


Gisteravond nog even op en neer naar Lelystad. Schoonmama is opgenomen in het ziekenhuis met een blinde darm ontsteking en zou in de loop van de avond nog geopereerd worden. Eerst even gegeten met mijn bezoek, ze daarna vriendelijk doch dringend de deur gewezen en in de auto gestapt. Eerst naar Swifterbant voor pyjama, boek, etc. en daarna naar Lelystad.

Toen we daar aankwamen was ze net een half uur naar de OK, dus samen met Tom gewacht in het dagverblijf. Iets voor 11-en kwam ze terug op de afdeling en ook mijn schoonzusje was inmiddels gearriveerd. Even een kort babbeltje gemaakt en daarna Tom weer naar Swifterbant gebracht en extra spullen klaargelegd die mee mogen naar MCW. Ze moet de komende dagen nog blijven vanwege een infectie en ze heeft veel pijn, maar kan daardoor ook niet te snel te veel doen (daar zijn moeders namelijk heel goed in).

Vanavond ga ik er weer even kijken en zo wisselen we elkaar mooi af. Toch jammer voor haar dat Dr. Jan vd Woude er niet meer werkt. Nu is het maar afwachten wat voor knappe dokter er aan haar bed verschijnt.....

Geen opmerkingen: