maandag 4 januari 2010

2010 een bewogen jaar

Het is pas 4 januari 2010 en er is nu al een hoop gebeurd in t nieuwe jaar. 3 januari hadden we de meeting in Sonnega en dat was erg gezellig. Er lag een beste bult sneeuw en natuurlijk kon ik het niet laten om onderuit te gaan. Ging allemaal goed,tot ik 's avonds rustig zat. Toen ging het zeer doen. Vanochtend even langs de huisarts geweest (we hebben tegenwoordig een hele leuke jonge arts in opleiding...) en ik heb het gedeelte tussen pols en duim gekneusd. Helaas, niets aan te doen. Drukverband er om heen en een week afwachten. Je went er aan, zo aan het begin van het jaar.

De Mustang was gisteren ook voor het eerst mee naar de meeting. Bart heeft hem van stal gehaald en is er mee naar de meeting gereden, waar hij nu eindelijk eens door anderen bewonderd kon worden. Wat hebben we daar naar uitgekeken.


Vandaag hebben Bart en Marcel onze badkamer onder handen genomen. Niet dat daar iets mis mee was, hij deed het prima, maar het was het allemaal net niet. Een oude radiator, een wasbak die er per definitie niet fris uitzag en een douchekraan met warm en koud verkeerd om. Daar hebben ze nu wat aan gedaan. Er zit een designradiator in, daar kun je lekker je handdoek op opwarmen, er zit een compleet nieuwe wastafel met kraan in en we hebben bij de douche een termostaatkraan. Een grote wens van Bart. Het is allemaal gelukt en ik ben er helemaal blij mee.

Tot slot heeft Bart vanmiddag nog even een telefoontje gepleegd en zijn baan opgezegd. Nog 1 reisje en dan op naar een nieuwe uitdaging.

2010 is slechts 4 dagen oud, maar wat een bewogen jaar is het nu al. Dat beloofd nog wat voor de overige 361 dagen.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Gave Mustang, gaat hij lekker in die sneeuw -:)

On the Run zei

@RudJong
Jazeker. Een beetje frisse buitenlucht doet wonderen :)

Blondie Power zei

met al die pekel op de weg... zonde..

maar wtf... je hebt idd al een bewogen begin...

kneuzingen.. baan opzeggingen..

suc6 de komende 361 dagen.. poehé..

The world according to El zei

Wauw baan opgezegd, en nu?